Kennismaking

Een kennismakingsgesprek van een half uur voor individuele begeleiding is vrijblijvend en gratis. Ik laat u ervaren hoe ik werk, en wij bespreken de mogelijkheden voor uw hulpvraag.

Betaling

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Een losse behandeling wordt ter plekke contant afgerekend.

Minima

Als u aantoonbaar van een minimum inkomen leeft, is er in overleg korting op alle behandelingen/programma’s

Afzegging

Annulering van afspraken voor individuele consulten/sessies is kosteloos tot 24 uur voor datum/tijd van de afspraak. Daarna is de volledige prijs verschuldigd.

Beroepsvereniging

Drs. Diana Grose is een universitaire opgeleide vaktherapeute.
Ze is lid van de beroepsvereniging  VBAG  (Vereiniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) Licentie nummer 2.080702A.
Ingeschreven als Registertherapeut RBNG licentie 909258R Onderhevig aan de Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg TBNG.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars zullen de consulten van Drs. Diana Grose geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van uw Aanvullend Verzekering. U betaalt zelf de rekening aan mij en ontvangt een nota die bij de verzekering ingediend kan worden. Als u zeker wilt zijn dat uw verzekeraar de behandeling vergoedt, kunt u het beste met uw zorgverzekeraar bellen, zeggen dat het gaat om een ‘natuurgeneeskundig consult/behandeling’, en dat de natuurgeneeskundige therapeut is aangesloten bij de VBAG en RBNG. Hou ook de eerder genoemde licentie nummers bij de hand.

Kamer van Koophandel

Praktijk Body Heart & Soul is geregistreer bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 37125988

2womenlinedrawn_1000