2womenScreen1Je Herstel Beginnen

Je bent misschien door een hel gegaan om nu in de positie te zijn waarin de reguliere behandeling voorbij is en je je kunt gaan richten op herstel. Na deze intense periode is er soms minder aandacht van het medische personeel en is het moeilijker om te weten wat er echt nodig is op weg naar heropbouw van jezelf. We weten dat veel patiënten het gevoel hebben dat ze er alleen voor staan nadat de reguliere behandelingen beëindigd zijn.

Toen ik mijn medische behandeling had afgerond zei mijn arts: ‘Je bent klaar en je kunt terug gaan naar je normale leven’. Ik raakte daarna in een flinke depressie want ik voelde dat mijn normale leven naar mijn kanker had geleid”

Jenny Hrbacek, patiënt, verpleegkundige, auteur

Het kan moeilijk zijn om na de behandeling de weg naar je leven terug te vinden. Opbouw van je breekbare zelfvertrouwen nadat je lichaam je schijnbaar in de steek heeft gelaten, vraagt een langer termijn aanpak met veel geduld, ondersteuning en educatie.

Je Bent Niet Alleen

Als jouw coach loop ik naast je op je pad om jouw herstel van kanker in je eigen hand te nemen. Een veilige ruimte wordt gecreëerd waarin je je gevoelens kunt uiten en waarin met een open hart naar je wordt geluisterd.

Je zult worden aangemoedigd om specifieke actieplannen te maken waardoor je thuis fundamenteel beter voor jezelf gaat zorgen. We pakken dit stap voor stap aan, rekening houdend met jouw mogelijkheden, terwijl ik als coach het overzicht bewaak.

 

Systematisch Benadering

Kanker is een complexe ziekte. Om de kans op een recidief te minimaliseren – tegen alle verwachting in – is een systematisch benadering nodig waarbij alle oorzaken aangepakt worden. Een tumor is ook listig met zijn overlevingsstrategieën. Kanker kan nooit volledig genezen worden door de aanpak van een antikanker middel. Het vraagt werk op vele niveaus met alle factoren die de zelf-genezende vermogens van het lichaam kunnen mobiliseren.

Deze systematisch benadering verzekert dat alle voor jou relevante factoren aan bod komen. En ervaring daarmee heeft laten zien dat deze werkwijze niet alleen de kans op een recidief vermindert, maar dat het ook je meer levensvreugde oplevert.

 

Bewaken

Tijdens de intake gesprekken worden jouw prioriteiten vastgesteld. Testen op urine, bloed of haar zullen indien van toepassing aanbevolen worden. Testen kunnen de beste richting voor gezondheids- ontwikkeling aanwijzen. Ze helpen jou ook met het herwinnen van vertrouwen door het effect van de interventies te meten.

Een van de testen die voor het bewaken van het verloop wordt ingezet, is in staat de vroegste tekenen van het kankerproces op te sporen – soms wel  5 – 10 jaren voordat reguliere diagnostische technieken dat kunnen.

2womenlinedrawn-low

Het Herstel Proces

Stap 1: Verkennend Gesprek: gratis, max. een uur, persoonlijk of Skype

In eerste instantie bied ik een gratis introductiesessie aan voor jou om helderheid te krijgen over jouw behoefte aan ondersteuning momenteel. Het is een kans voor jou om kennis met mij te maken en in te voelen of werken met mij over een langere periode nu aansluit. Het is niet voor mij om iets te verkopen maar het helpt mij wel om te bepalen of mijn programma voor jouw situatie geschikt is.

Tijdens het gesprek krijg je antwoorden op je vragen over een Herstelprogramma dat aangepast is aan jouw unieke behoeften.

Stap 2: Intake (2 sessies) – Analyse Gezondheid en Levenstijl

Dit pakket bestaat altijd uit 2 intake gesprekken om je behoeftes vast te stellen gevolgd door 4  (Pakket A) of 7 (Pakket B) vervolgsessies.
Elke sessie duurt max. 1.5 uur en is een persoonlijk gesprek indien mogelijk, anders met Skype.

Een volledig gedetailleerde intake (2 sessies) maakt een systematisch onderzoek naar jouw gezondheid en levensstijl mogelijk. Het waarborgt dat geen aspecten over het hoofd worden gezien en dat de relevante oorzakelijke factoren worden geïdentificeerd.

Tijdens deze intake gesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Bespreking van medisch geschiedenis en vragenlijsten (totaal beeld van je gezondheid)
 • Testen op bloed/urine/haar kunnen aanbevolen worden om je biochemie te beoordelen
 • Bepaling van welke terreinen van leven en gezondheid nu prioriteit zijn
 • Onderzoek van je irisstructuur (aanleg en constitutie) verfijnt het stellen van jouw prioriteiten betreffende de nodige detoxificatie
 • Informatie  en advies over detoxificatie technieken, veranderingen van dieet, supplementen, anti-kanker fyto-nutriënten en ademhalingsoefeningen.

Stap 3: Maatwerk Herstelprogramma

Samen maken wij de keuze tussen Pakket A en Pakket B (of iets daartussen).  De keuze zal afhankelijk zijn van het stadium van je ziekte (kankervrij verklaard of met lokale recidief), de complexiteit van de causale factoren en welk soort behandeling je al met je arts(en) hebt ondergaan.

Pakket A: Fysieke Vernieuwing (pakket van 4 sessies)

Voor iedereen die kanker heeft (gehad) omdat er altijd sprake van toxiciteit is, alhoewel details kunnen verschillen.

 • Bespreking van je vorderingen met het advies van de 2 Intake sessies
 • Zelfhulptechnieken voor stressvermindering leren voor het versterken van je immuunsysteem
 • Vermoeidheid aanpakken en herstel van de na-effecten van chemotherapie/radiotherapie stimuleren
 • Je gaat naar huis met een geïntegreerd persoonlijk programma om verder mee te werken

Pakket B: Van Angst naar Vertrouwen (een halve dag Onderdompeling plus 7 vervolgsessies)

Voor jou als je je in emotioneel/spiritueel aspecten wenst te verdiepen en een transformatieproces met en door je lichaam te ervaren.
We beginnen met de fysieke vernieuwing van Pakket A. Daarna komt mogelijk een ‘onderdompeling’ (een persoonlijke sessie van 2.5 – 3 uur). Dit maakt diepgang mogelijk met lichaamswerk waardoor de vervolgsessies op deze ervaring kunnen voortbouwen en meer waarde hebben.
De volgende thema’s kunnen mogelijk aan bod komen:

 • diepere emotionele oorzaken belichten
 • onderliggende overtuigingen of levenshouding onderzoeken
 • luisteren naar wat je lichaamswijsheid je te vertellen heeft
 • meer ondersteunende relaties en ontvankelijkheid ontwikkelen
 • je vrouwelijke levensstroom voelen, ten diepste vrouw-zijn
 • heling met licht en aarde-energieën ontvangen

Het programma is inclusief ondersteuning per email voor je vragen en ondersteuning te geven bij het implementeren van radicale zelfzorg in je leven.
Daarnaast is er een bonus bespreking (gratis) per telefoon ongeveer 2 – 3 maanden na het afronden van Pakket A of B

 

Jouw investering

Een commitment maken om in een herstelprogramma te investeren zal je helpen om te gaan met de ‘moeilijke perioden’ die je zult tegenkomen bij het radicaal veranderen van je levensstijl.

De prijs van je pakket wordt tijdens het Verkennend Gesprek besproken. Mochten de genoemde prijzen boven je budget liggen, zoeken we naar een geschikte uitwisseling waardoor financiën niet een hindernis hoeven ze zijn voor het ontvangen van ondersteuning.

Als je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk om 40 – 50% van de consultkosten door je zorgverzekering vergoed te krijgen. Maar de kosten van supplementen en testen zijn extra.

We kunnen een betalingsregeling met elkaar overeenkomen.

 

totem-afp-horizontal