OVERVERMOEID
Fysieke oververmoeid en/of denk je dat je lijf je heeft verraden.
BEZORGD
Bezorgd over een recidief van de kanker.
IN DE WAR
In de war door de hoeveelheid van tegengestelde informatie bij diverse bronnen.
OVERWELDIGD
Overweldigd en de behoefte aan betrouwbare informatie.
MOEITE
Moeite om veranderingen in je levensstijl daadwerkelijk uit te voeren.

Nu kan je je gezondheid in eigen hand nemen

Ik kan niet beloven dat je kanker kan worden genezen. Ik beloof wel dat ik al mijn kennis, technieken en kwaliteiten zal inzetten voor jou om in je kracht te komen in je genezingsproces.

Drs. D. Grose, Biochemicus, Natuurgeneeskundige en Coach

Ik ben gepromoveerd aan de Universiteit in Biochemie, Farmacologie en Pathologie. Na een periode van biochemisch onderzoek onder vrouwen met borstkanker werd ik ervan overtuigd dat emotionele factoren een grote rol spelen in het verloop van de ziekte. Dit heeft ertoe geleid om voorbij de biochemische benadering te gaan kijken.

Mijn 20 jaar praktische ervaring als natuurgeneeskundig therapeute en mijn sterke wetenschappelijke basis geeft mij het vermogen om de kloof tussen reguliere en complementaire geneeskunde te kunnen overbruggen. De laatste 40 jaren heb ik wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van kanker gevolgd, met oog voor de factoren die vatbaarheid voor het kankerproces veroorzaken en hoe deze oorzakelijke factoren omgekeerd kunnen worden.

Ik onderging een specifieke opleiding tot Health Creation Mentor voor mensen met kanker met de integratieve arts Dr. Rosy Daniel. Gedurende 5 jaar leidde ik een cursus “Innerlijke Kracht Ontwikkelen” in het lokale inloophuis voor mensen met kanker in Alkmaar.

Mijn eigen ervaring met ernstige ziekte en het sterven van mijn moeder aan kanker, zijn de bron van mijn drijfveer om vrouwen, zoals jij, te willen helpen hun levenskracht terug te winnen om kanker te overwinnen.

Lees hier mijn volledige biografie

Zonder aarzeling kan ik Diana aanbevelen voor iedereen met kanker. Ze is voor mij een belangrijk persoon in mijn netwerk van behandelaars geweest. Ze is een buitengewoon hulpbron in deze tijden omdat ze ook een sterke wetenschappelijke achtergrond heeft, naast dat ze aanzienlijk veel kennis heeft opgedaan door een brede rijkdom van levenservaringen.

SS

Keuzes maken voor regulière behandelingen was moeilijk voor mij. Ze heeft mij geholpen om naar de diverse voorgestelde mogelijkheden te kijken en ze aan mij uit te leggen. Toch heeft ze mij nooit in een bepaalde richting gestuurd, maar heeft vooral de consequenties duidelijk gemaakt. Het was een grote opluchting voor mij om met iemand te kunnen praten die het hele scala van mogelijkheden (holistisch en regulière) kon bekijken. Ze had geen vooroordeel. Ik, als iemand met een sterke aantrekking tot alternatieve behandelingen, had daarmee problemen gehad met andere deskundigen.

MW