Kennismaking

Een kennismakingsgesprek van minimaal een half uur voor individuele begeleiding is vrijblijvend en gratis. Ik laat u ervaren hoe ik werk, en wij bespreken de mogelijkheden voor uw hulpvraag.

Betaling

Alle hieronder genoemde prijzen zijn vrijgesteld van 21% btw.

Een losse behandeling wordt ter plekke contant afgerekend.

Cursussen en een reeks behandelingen worden per factuur afgerekend. Na elke behandeling ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Tarieven 2019

De gehanteerde tarieven voor cliënten gaan naar inkomen, en zijn afhankelijk van of u wel of niet Aanvullend Verzekerd bent.

Hierbij ga Drs. Diana Grose uit van het netto-maandinkomen. Bij samen leven geldt het gemiddelde netto-maandinkomen.

Alle genoemde bedragen zijn in euro’s. De tarieven gelden voor een consult van maximaal 1.5 uur. Telefonische consulten worden in overleg per kwartier in rekening gebracht.

Netto maandinkomen

Tot 1500

1500 – 2000

Boven 2000

Met AV

80

85

95

Zonder AV

65

70

80

 

Afzegging

Annulering van afspraken voor individuele consulten/sessies is kosteloos tot 24 uur voor datum/tijd van de afspraak. Daarna is de volledige prijs verschuldigd.

Annulering van een inschrijving voor een training/workshop is kosteloos tot 7 dagen voor aanvang. Bij annulering binnen 7 dagen wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht.

Beroepsvereniging

Drs. Diana Grose is een universitaire opgeleide vak therapeute.

Ze is lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) Licentie nummer 2.080702.

Ingeschreven als Registertherapeut RBCZ licentie 911050R Onderhevig aan Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg TCZ.

Leden van de VBAG voldoen aan de geaccrediteerde (na-)scholingseisen op vakinhoudelijk, medisch en psychosociaal gebied op minimaal HBO niveau. De VBAG verwacht van haar leden dat zij hun kennis op peil houden en op professionele wijze hun praktijk voeren, zoals omschreven in de regelgeving op www.vbag.nl

 

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars zullen de consulten van Drs. Diana Grose geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van uw Aanvullend Verzekering. U betaalt zelf de rekening aan mij en ontvangt een nota die bij de verzekering ingediend kan worden. Als u zeker wilt zijn dat uw verzekeraar de behandeling vergoedt, kunt u het beste met uw zorgverzekeraar bellen, zeggen dat het gaat om een ‘natuurgeneeskundig consult/behandeling’, en dat de natuurgeneeskundige therapeut is aangesloten bij de VBAG en RBCZ. Hou ook de eerder genoemde licentie nummers bij de hand.

 

Klachtenregeling

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent met uw consult of behandeling. Vaak ontstaan klachten door een communicatiestoornis. Een goed gesprek met uw behandelaar over de oorzaak van uw onvrede kan helderheid brengen.

Mocht dat niet naar tevredenheid leiden kunt u contact opnemen met de VBAG voor bemiddeling door een onafhankelijk Klachtencommissie. Deze commissie werkt volgens de Klachtenregeling. U kunt uw klacht schriftelijk indienen bij de VBAG. Gebruik hiervoor het emailadres: klachten@vbag.nl waarna u een formulier ontvangt om in te vullen. De Klachtencommissie neemt uw klacht in behandeling zodra u het formulier voorzien van uw handtekening hebt ingestuurd.

Kamer van Koophandel

Praktijk Body Heart & Soul is geregistreed bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 37125988

 

2womenlinedrawn_1000